Café Central

Internationaal

Café Central
© Johannes Vande Voorde
Kenmerken
KeukenInternationaal
SpecialiteitBistrokeuken
Prijzen
Budget €Zeer uitgebreide kaart voor ieders beurs.
Voorgerecht €0,0 tot €0,0
Hoofdgerecht €0,0 tot €0,0
Nagerecht €0,0 tot €0,0
Openingsuren
ma van 09:00 tot 21:00
di van 09:00 tot 21:00
wo van 09:00 tot 21:00
do van 09:00 tot 21:00
vr van 09:00 tot 22:00
za van 09:00 tot 21:00
zo gesloten

Over Café Central

Op de voorzijde van de menukaart prijkt het station van Antwerpen, tegen de muren hangen treinposters en één zijde van de zaak is ingedeeld in treincompartimenten. Sfeervol. Ik bekijk de zeer uitgebreide kaart en het grote aantal suggesties: goulash, pitaschotels, gehaktballetjes, roodbaars met risotto, tagliatelle, enz. Ik kies voor een prijzig glaasje witte huiswijn (€3,20) en bestel de vissoep met rouille en kaas (€7,80). Een stevige prijs, maar mijn verwachting wordt niet ingelost: de benaming 'tomatensoep met stukjes zalm' had de soep meer eer aangedaan. De bediening loopt vlot: er is voldoende personeel en er wordt snel, verzorgd en efficiënt gewerkt. Ik vraag een slaatje met scampi, mango en kokosschilfers (€13,50) en krijg een mooi gepresenteerd bord met acht lekker smakende scampi's die rond een korfje van rode sla en ijsbergsla geschikt zijn. De saus bestaat uit een lichte, koude kerriedressing. Enkele schijven gepelde tomaat worden centraal als bordspiegel gebruikt. Twee dunne halve maantjes werken het slaatje af. Lekker, maar de kokos heb ik niet gevonden. Ik kijk even naar de oude klok en besluit dat ik op een snelle manier een hap heb kunnen eten. De andere borden die ik zie passeren, zien er ook verzorgd uit. Hier zou je enkele malen moeten komen om ook andere gerechten uit te proberen.

Tavernekeuken. Vriendelijke en nette bediening. Mooi bedacht interieur.

woord Dirk De Schutter
(1/01/2005)
      mail Mail een vriend      print Printversie

Geef jouw mening over Café Central

naam
e-mailadres
beoordeling
/5
reactie
nog karakters
 
 
algemene voorwaarden en gedragscode

reactie(s)

aantal meningen: 1
 
  1/5

 
  1/5

Jan Janssens - 28/01/14 12:41

Veel te duur voor wat er geserveerd word.Dit zijn geen prijzen voor de doordeweekse burger.De borden zijn niet voorverwarmd dus eten op een koud bord. Het is toch de bedoeling dat je warm eten voorgeschoteld krijgt. Dat is iets dat ze in vele restaurants nog moeten leren, de borden voor verwarmen, het is niet prettig koud te moeten eten. Al de gerechten zijn duur voor wat ge krijgt op uw bord. Voor een betere service ga ik naar de Lunch Garden, bijna 40% goedkoper. De bediening in café central laat te wensen over.

Beledigend? Ongepast? Meld het ons

meer info over Café Central

shop 64/65, Turnhoutsebaan 5
2110 Wijnegem
Tel: 03/354.58.78

www.cafecentral-wijnegemshopping.be

meer Internationaal

Meest bekeken resto's

metriweb resto | agenda | shopping | DM.City Brussel | DM.City Leuven | DM.City Antwerpen | DM.City Gent | DM.City
Contact
Redactie: 02/454.26.36, redactie@dmcity.be, Advertenties: 02/454.26.26, DM.City
Andere sites van De Persgroep Publishing
hln.be - demorgen.be - 7sur7.be - regiojobs.hln.be - goedgevoel.be - nina.be - DM.City Brussel - DM.City Leuven - DM.City Antwerpen - DM.City Gent - AutoTrack - dieetlijn.be - expertminceur.be - persgroep.be - ad.nl - volkskrant.nl - trouw.nl - parool.nl
Copyright © 2014 Persgroep Publishing N.V. Alle rechten voorbehouden. Lees de gebruiksvoorwaarden